Everyone is born to follow their deram. Find out what´s really going on - travel.

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Energistä kesäaikaa!

Kesäaikaan siirtyminen muistuttaa konkreettisesti kesän lähestymisestä ja energian lisääntymisestä!
Mistä minä saan energiaa? Perheestä ja ystävistä. Matkustamisesta. Paljon myös kauniista asioista ja väreistä. Hyvästä ruuasta, joka meillä tarkoittaa vähähiilarista. Joogasta. Pitkistä kynttiläillallisista. Vedestä. Liikunnasta. Raittiista ilmasta ja auringosta. Mielekkäästä ja kohtuumääräisestä työstä. Hyvistä työn tuloksista. Siististä kodista. Merestä. Mökkeilystä. Iltalenkeistä. Pitkistä yöunista. Rentoutumisesta; hyvistä leffoista, kirjoista ja musiikista. Hemmotelusta; hieronnoista, hoidoista ja kuohuviinistä vaahtokylvystä.

Minun energialistastani tuli aika pitkä. Hyvä niin. Eikö sen pitäisi mennä niin, että mitä enemmän listan asioita toteutan, sitä energisempi olen. Täydellisyys on tietenkin utopiaa, mutta aina voi pysähtyä tarkastelemaan tilannetta ja parantaa. Jakaa aikaa enemmän listan asioille ja vähemmän muille asioille.

Blogin kirjoittaminenkin kuuluu listalle, koska silloin pyörivät mielessä juuri listan asiat. 

Koska en ole liian tyytyväinen omaan energisyyteeni, nyt onkin hyvä aika aloittaa tarkistus.  Kevään kunniaksi taidan aloittaa täällä blogissa oman ruokasuunnitteluseurannan... (hah, mikä sana) eli etukäteen suunnittelen ja jälkikäteen tarkistan, miten kävi. Lisään myös liikuntaa ja ehkäpä sitoudun siihenkin paremmin blogin avulla.

Minkälainen on sinun energialistasi?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti