Everyone is born to follow their deram. Find out what´s really going on - travel.

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Hotelli - Apsaras Beach Resort & Spa

Kevään pitäisi jo tulla, mutta lumikuurot kilpailevat edelleen auringonpaisteen kanssa. Päätin kuitenkin aloittaa kevätkauden ensimmäisellä juoksulenkillä - edellinen olikin marraskuussa ennen ensilunta, joka on edelleen maassa. Lenkillä kuuntelin lomamusiikkia ja ajattelin mielessäni parin viikon takaisia matkatunnelmia. Niistä saikin kummasti lisää energiaa. Niin kuin näistä kuvista ja hotellimuistoistakin.


Lomasuunnitelmamme tehdään useimmiten aika pikaisesti. Kun aika on saatu järjestettyä, valitaan sopivan hintaiset lennot ja hotellit netistä tai äkkilähtö matatoimiston sivuilta. Nyt toiveissa auringon ja lämmön lisäksi oli rauhallinen ympäristö, rantahotelli ja mielellään vielä kylpylä lähellä. Valinta osui Finnmatkojen äkkilähdöistä löytyneeseen Apsaras Beach Resort & Spa -hotelliin (linkki hotellin omille sivuille) Thaimaassa Khao Lakin Pakarang-rannalla.

Ranta oli kilometrejä pitkä ja rauhallinen

Olen hirmu tykästynyt ulkosuihkuihin! Kotiolot vaan eivät oikein suosi niitä...
Luimme erilaisia nettikeskuskteluja hotellista etukäteen. Monet (britit) olivat pitäneet negatiivisena ranskalaisten suurta määrää hotellissa. Meitä se ei haitannut. Suomalaisia ei juurikaan lisäksemme näkynyt, pari ruotsalaista, joitain saksalaisia ja loput tosiaan ranskalaisia.

Hotelli oli fantastinen! Se koostuu muutamasta suuresta 3 kerroksisesta rakennuksesta.

Ravintolarakennuksen seinät olivat pelkät pylväät ja näkymät suoraan merelle.




Uima-altaita on 2. Toinen rajautuu rantahietikkoon. Toinen kiemurtelee vehreän palmupuutarhan läpi.






Rantabaarissa istuimme ihailemassa täydellisiä auringonlaskuja ja nautiskelemassa coco coladoja (kookoskermaa ja ananasmehua).


Huone oli kaunis ja valoisa. Kylppärin ja olkkari/makuuhuoneen välillä oli iso ikkuna. Sadesuihkusta saattoi katsella parvekkeen valoverhon läpi viidakkopuutarhaan. Huoneen värit olivat kauniit eikä mitään  turhaa ollut. Joku ilta makoilimme sängyllä ja ihailimme huonetta ja totesimme, että onneksi sinne ei ole laitettu yhtäkään mautonta hotellihuonetaulua. Oli kiva avata ensimmäistä kertaa vaatekomero. Ensinnäkin siihen syttyi sisävalot. Ja lisäksi se sisälsi meille kunnon sateenvarjot (Thaimaan keväällä tulee lähes päivittäin sadekuuro), taskulampun, rantakassin (reilun kokoinen ja tyylikäs), aamutakit (ihanan viileät), aamutossut ja rantatossut. Niitä pieniä, mutta mieleenjääviä ja tärkeitä yksityiskohtia oli lisäksi kauniit kukat sängyllä ja kylppärissä ym.






Parveke oli kookospalmujen korkeudella keskellä trooppista puutarhaa.
Aina kun heräsin pirteänä, aloitin aamun joogaamalla parvekkeella. Sitten herätin
Juliaanan ja pulahdimme yhdessä puutarha-altaalle aamu-uinnille ennen aamiaista.

Juliaanan "aamun asu" oli useimmitem jättihuivi. 

Hotel Apsaras Beach Resort & Spa
We enjoyed our vacation in this hotel. The area, gardens, beach, buildings, restaurants and swimming pools are beautiful and in very good condition. The location on Pakarang beach is excellent, very peaceful; white sand, turquoise water and wonderful sunsets. People are friendly and the service excellent. The rooms are modern, light and beautiful and equipped with all the necessary things suchs as umbrellas, beach bags, flash lights etc.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti