Everyone is born to follow their deram. Find out what´s really going on - travel.

torstai 14. huhtikuuta 2011

Treenikokeilujen summa

Viikonloppuna loppui minulle uudenlaisten ja -nimisten treenikokeilujen sarja Herttoniemen Lady Linessa: Ensin Fitness-Pilates, Body Pump, Body Balance ja Zumba.  Nyt lopuksi lauantain Body Attack ja sunnuntain toinen Zumba -tunti. Zumba oli ekalla kerralla niin hauskaa, että piti mennä toisellekin tunnille. Ensimmäinen oli enemmän aerobic-tyyppinen ja toinen tanssillisempi. Hauskaa oli taas. Hiki tuli - samoin hyvä olo. En tosiaan enää ihmettele zumban suosiota. Ja ihan kivaa, että jokainen zumba-tunti on vetäjänsä näköinen. Kiitokset zumbaan innostamisesta kuuluvat myös Kalastajan vaimon houkutteleville Zumba-postauksille.

Body Attack oli uusi kokeilu. Yllätys, yllätys; taas erittäin saman tyyppistä kuin 90-luvun jenkkilässä opiskelujen sivussa aktiivisesti harrastamani aerobic, joka sitten Suomessa minusta monimutkaistettiin liian koukeroisilla ja pitkillä askelsarjoilla - onneksi siitä on nyt luovuttu. Eli paljon samoja ja samannimisiäkin perusliikkeitä ja askelsarjoja, niin kuin monessa nykyisessä tunnissa on. Aerobisten liikkeiden lisäksi Body Attackissa oli lyhyehköt lihaskuntosarjat. Hyvä hiki ja fiilis.

Opin myös, että nämä kaikki Body xxxx - tunnit kuuluvat Les Mills -brändin alle. Tuotteistamista, niin kuin kaikessa. Tulee mieleen sukellusbisneksen keskittyminen PADI-brändiksi. Kaikki on lisenssoitua ja standardisoitua. Silloin se oli vielä uutta ja näkökulmasta riippuen mietittiin, tuliko PADI sanoista "Profssional Assosiation of Diving Instructions" vai "Put Another Dollar In" : )  No, Les Millsin etuna tarjotaan asiakkaalle laatutaso ja varmuus; menet sitten mille tahansa tunnille missä vain, saat aina täsmälleen samanlaisen sisällön. Tunnit vaihtuvat samanaikaisesti kaikkialla 3 kuukauden välein.

Tämä viikko on tosi kiireinen lähinnä monen päällekäisen ja huippukiinnostavan työprojektin takia. Ajattelin viime viikon treenikokeilujen jälkeen nyt muhitella rauhassa ja varmaan ensi viikolla päätän, alanko jotain uutta säännöllisempää treeniä. Tällä viikolla jatkan kestosuosikkeja eli joogaa ja lenkkeilyä koiran kanssa kanssa.
Jope äänestää pitkiä ulkolenkkejä. Sen perään runsaat rapsut ja hieronnat, kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti